• Unieke modellen
  • Kwalitatieve stoffen
  • Belgisch design
  • Levering 2 - 3 werkdagen
  • Retourneer binnen 14 dagen

Retourneren

Retourneren

 

Als u een Product wil terugsturen, moet u onze klantenservice daarvan binnen 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering via e-mail of telefonisch op de hoogte stellen en een verzoek tot retournering indienen. Indien onze Klantenservice dit verzoek goedkeurt zal zij u per e-mail de noodzakelijke instructies geven voor de retournering.

Voorwaarde is wel dat het Product niet gedragen is en niet beschadigd. De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de afzender/klant. Graag willen wij bij dit verzoek weten waarom U de zending wilt retourneren. Dit is om onze service in de toekomst verder te kunnen verbeteren. Indien we dit verzoek goedkeuren, zal u per e-mail de nodige instructies krijgen voor de retournering.

Hoe zorgvuldig wij ook te werk gaan, er kan wel eens mis gaan. Controleer altijd of het Product dat u hebt ontvangen het juiste is en dat het geen gebreken vertoont. Mocht dit wel zo zijn, dan moet u ons binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering via email of telefonisch een verzoek tot retournering indienen.  Als het werkelijk om een verkeerde of gebrekkige zending gaat,  worden uiteraard ook uw verzendkosten vergoed en na correcte ontvangst van de retour zending het betaalde bedrag binnen enkele dagen op uw rekening teruggestort

 

Retourcode


Een retour code kunt u aanvragen per e-mail of u kunt telefonisch contact opnemen. Graag willen wij bij dit verzoek weten waarom U de zending wilt retourneren. Dit is om onze service in de toekomst verder te kunnen verbeteren.

 

Verkeerde zending


Hoe zorgvuldig Little Dress ook te werk gaat, er kan wel eens mis gaan. Controleer altijd of de jurkjes die u hebt ontvangen dezelfde jurkjes zijn die u hebt besteld. Hebt u per ongeluk iets anders ontvangen dan kunt u de jurkjes binnen 7 dagen retourneren. Voor het retourneren heeft u ook een een retourcode nodig. Vervolgens stuurt u het jurkje binnen 7 werkdagen met de toegestuurde retourcode naar:

 

Little Dress
Bienderstraat 25
3910 Neerpelt
België

Unieke modellen

Kwalitatieve stoffen

Belgisch design

Levering 2 – 3 werkdagen

Retourneer binnen 14 dagen

Volg Little Dress op Social Media

Volg Little Dress op Social Media

Betaalmogelijkheden

Met liefde geleverd door